Snaptun Kajakklubs generelle årsprogram

Snaptun Kajakklub er en forening med mange aktiviteter i løbet af året som starter med standerhejsningen i foråret og kan inddeles i 2 sæsoner.

Sommersæsonen: standerhejsning - standernedtagning

• Standerhejsning ca. 1 maj
  • 40+ faste klubaftenroninger (mandag, torsdag fra Standerhejsning til Standerstrygning)
  • Generalforsamling (foråret)
  • Åbent hus-arrangement
  • Weekendtur 3. weekend i juni
  • Tartelet tur til Alrø 3. lørdag i august
  • Løvfaldstur 3. lørdag i september
  • Standerstrygning søndag uge 40

Vintersæsonen: standernedtagning - standerhejsning

I vintersæsonen er det primært indendørs arrangementer, men der snakkes også om at starte med vinter roninger, da vi nu har et dejligt klubhus med omklædnings- og badefaciliteter.

• Standerstrygning søndag uge 40
  • Julefrokost 3. lørdag i november
  • 5 klubaftener den første torsdag i måneden (november, januar, februar, marts, april) hvor forskellige aktiviteter som f.eks. video af special ture til ind og udland, teknik video og diskussioner, udstyr fremvisning, klargøringsundervisning, planlægning af ture, førstehjælp med mere.
  • 4 svømmehals arrangementer hvor ca. 15 personer kan træne teknik.

Medlems arrangementer.

Ud over klubarrangementerne bliver der også lavet en hel del arrangementer af de enkelte medlemmer som bliver slået op på Facebook grupperne f.eks. ture på dagligdage, i weekender samt større ture til ind og udland.