Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender for 2018 og starten af 2019. Aktivitetsudvalget vil supplere den, men følg også med på vore facebookside.

Attachments:
Download this file (snaptun kajak - aktivitetskalender - 2018.pdf)Aktivitetskalender[Aktivitetskalender for Snaptun Kajakklub 2018]51 kB

Frigivelseskursus

Snaptun Kajakklub tilbyder frigivelseskursus i enten weekenden d. 9-10. juni 2018 eller 4 tirsdage i træk med start d. 29. maj 2018. Så kom frisk :-)

For tilmelding og mere information kontakt Torben Balsgaard Nielsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51511075
Attachments:
Download this file (Lær at ro kajak.pdf)Frigivelseskursus[Lær at ro havkajak i Snaptun - Horsens Fjord]302 kB

Vil du prøve en havkajak!!

Snaptun Kajakklub kan tilbyde dig en onsdag aften, hvor du kan prøve en havkajak sammen med et par af vores erfarne kajakroer.

Når vejret er med os, er vi klar kl. 18.00 flg. onsdage inden sommerferien

• 16. maj
  • 6. juni
  • 4. juli

Du skal blot senest søndag forinden tilmelde dig til Hans på tlf. 23338842 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis vejret driller aflyses/udsættes arrangenement.

Åbent hus i Snaptun Kajakklub - Kom og prøv en havkajak

Vi holder åbent hus lørdag den 26. maj kl. 10.00. – 15.00, hvor du kan prøve en havkajak og høre om, hvad Snaptun Kajakklub kan tilbyde dig. Se den vedlagte indbydelse.

Så kom frisk og få en på opleveren - du vil med garanti få smil på læben :-)

Attachments:
Download this file (Åbent hus 2018.pdf)Åbent hus i Snaptun Kajakklub[Folder om Åbent hus]194 kB