Oprettelse af bruger

For at blive oprette som bruger på snaptunkajakklub.dk, skal man selv registrere sig.

Følg evt. vedhæftede vejledning

Mvh. webmaster

Link til vejledning

Julehilsen

Julen står og banker på døren og I har sikkert alle travlt.

Nu har vi den tradition, at vi mødes lille juleaftensdag d. 23. december og har en lille tur med gløgg og æbleskiver.

Det forsøger vi at holde i hævd og vil jeg gerne invitere jer ned til Snaptun havn, hvor vi ror kl. 10.00.

Desværre ser vejret i skrivende stund mildest talt rigtig trist ud den d. 23. dec. DMI melder 12 meter i sekundet fra øst og et par graders frost.

Derfor vil jeg bede jer holde øje med vejrudsigten og melde tilbage om I ønsker at deltage.

Vi har nogle problemer med vores hjemmeside, som vi forsøger at få løst. Derfor er det umuligt at lave invitationer og ture på forum for tiden.

Det beklager jeg.

Jeg vil opfordre til at bruge mailen mellem jul og nytår, hvis I har lyst til en frisk kajaktur mellem julefrokosterne.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra Snaptun Kajakklub

Hjemmeside

Så er problemerne med hjemmesiden så småt ved at være løst. De fleste informationer, funktioner osv. er stort set kommet online, dog mangler der bl.a. billeder (det kigger jeg på her hen over julen, men er ikke afgørende for brugen af hjemmesiden)

Nyt

Forummet er blevet opdateret med et helt nyt "forum program". Dette er valgt fremfor det gamle, da det giver bedre administrative muligheder (bl.a. når der skal ryddes op i gamle posts der er flere år gamle og uaktuelle) Det er stadig muligt at abonere på posts ligesom i det gamle.

Brugerregistrering er ligledes ændret og foregår ved at klikke "registrer" under "login". Lige nu er den sat op til at man godkender sig selv, så det kun tager 5-10 min at oprette sig. Hvis det kan køre uden "spam" brugere er det sådan vi gør det (ellers strammer jeg op på det)

SE HER: For at få ryddet op i uaktuelle brugere skal man selv oprette sig på ny

Hilsen Kasper, webmaster